Breton - Stor jägare i litet format

24 mars 2016

Liva är dräktig

Idag har vi vart på ultraljud och veterinären såg flera levande valpar. Tyvärr kunde de inte se kön och färg så ännu är spänningen olidlig. Hehehe ;) 

Liva är inte riktigt som andra hon, hon blev så glad att få komma till veterinären så hon pratade högt i väntrummet. Söta LillaLivaLotta! 


14 mars 2016

Liva mår dåligt

Idag gick Liva in i V4 i dräktigheten, om hon nu är dräktig. 
Vi kan inte säga några säkra tecken än, men ikväll åt hon väldigt sakta för att vara hon och hon var allmänt ointresserad av mat som hon annars är helt tokig i. Vi kan hoppas att det är ett gott tecken på att hon mår dåligt och inte att hon är sjuk. 

Fortsättning följer...

13 mars 2016

Ajakawis Bossen 1Ukl

I helgen har Robert och Bosse gjort sin första start på jaktprov, just över året gammal. Bosse är en tuff liten krabat med mycket maskin som husse Robert har gjort ett kanonjobb med. Vi är så glada att de nu får lön för mödan. 

Bosse skötte sina kort fint idag och visade upp en mycket fin prestation och belönades med 1a pris i unghundsklass. 

Bosse var den enda hunden till pris under detta jaktprov i Tossåsen. Stor prestation!! 

Återigen Stort Grattis till Robert och Bosse! Hurra hurra va ni är bra! 

10 mars 2016

Mycket som händer nu...

Nu är det mycket spännande väntan på en gång. 
Är liva dräktig eller inte. Bajas är HD röntgad, vi väntar på svar. Ansa verkar vara dräktig och ska på ul snart. Bosse startar sitt första jaktprov i helgen. Ojoj det är så mycket som jag är spänd på att se resultatet av att det bara kryper i kroppen. :) 

Hjälp mig att hålla tummarna att allt går bra nu. 

9 mars 2016

Parning och dräktighet

Många är väldigt spända på om huruvida Liva är dräktig eller inte. Det har ännu bara gått drygt 2veckor så vi kan inte säga varken bu eller bä ännu. Förra gången hon hade valpar tror jag det var runt v 4 vi började bli säkra på dräktigheten. 

Vi håller än så länge tyst om vad vi tror och väntar med besked någon vecka till. 

Fortsättning följer...

3 mars 2016

Bailey

I helgen är Bailey med oss på tur. Han är en väldigt go och glad kille som nu ska fylla kunskapsbanken lite med sina första fågelkontakter. Vi hoppas att det går bra! 

Bailey är väldigt lik sin mor och mormor i huvudet och väldigt lik sin far i kroppen. Så söt!!