Breton - Stor jägare i litet format

7 oktober 2013

En spark?!

Vi har kunnat känna några sparkar nu på Ebba. Så något där i lever och är livliga. :) 
Det börjar bli mer och mer spännande, snart är det dags. 

Vi har varit ut i skogen och promenerat som vanligt. Idag försökte jag verkligen att få Ebba att springa lite lugnt och hålla sig vid fötterna. Det var lättare sagt än gjort. Hon vill fortfarande jaga på som vanligt. Men nu tycker jag att det är dags att börja varva ned lite. Det räcker ju med att följa med och trava på lite lätt, men vi har lite delade åsikter jag och Ebba i den frågan. 

Det är många som har hört av sig och är intresserade av parningen. Det är jätteroligt och vi är så tacksamma att det finns så många seriösa personer som vill erbjuda hem åt valparna. Jag hoppas verkligen att vi får flera valpar och en bra könsfördelning så vi kan göra så många som möjligt nöjda och glada. 
Än så länge är ingenting bestämt om vem som får valp och vilken, men det kommer att bestämmas så fort valparna är födda och då kommer alla som står på kö få ett meddelande. 

På bild: Ebba äter ett av de många mål mat hon får varje dag. Tur att vi har stora matskålar, för det går mycket mat till att tillverka valpar. 
Magen syns inte så bra från denna vinkel, men man ser att hon är dräktig iaf. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar