Breton - Stor jägare i litet format

28 mars 2014

Invägning

Idag hittade vi en våg så jag passade på att väga in oss...mindre roliga besked tyvärr. Vi är två flickor som behöver springa lite mera, nämner inga namn men ni kan ju gissa. 

Ebba: 16,5 kg hon brukar väga 17 och när hon har dragit mkt skidor och har ordentligt m muskler nästan 18. Så Ebba är riktigt slimmad nu, har försökt mata på henne lite så det kommer nog snart. Kan vara fördel att va lätt på vårfjället dock! 

Liva: 15,5 (tror jag det var) hur som helst hade jag inte behövt väga henne för att veta....hon är FET!! Det syns långa vägar. Då undrar man, hur ä det möjligt. Hon äter vanligt adultfoder ca 4 dl per dag och vi har varit mycket i fjällen och jagat i vinter...hur kan hon va fet?!?! Hon ska ner i vikt NU!! 

Alice: 10,5 ungefär. Hon är som en liten vinglig giraffunge, massor av ben och tunn kropp. Men hon ser fin ut i hullet och  är vääääldigt pigg och glad. Nu behöver hon växa på bredden rejält också. Hon är ungefär lika hög som Liva nu men mycket nättare i kroppen ännu. Vi hoppas hon växer lite till på höjden också. 

Aina: Behöver inte äta på några veckor... Bara åka massor med skidor och promenera mer hundarna. :) 

Sirap vägde 14,7 för ca två veckor sedan. Han väger garanterat 5 kg mer än Alice idag, hehe det är stor skillnad. Affe har också blivit en riktigt stadig hanhund och väger nog ungefär lika som Sirap, kanske lite lättare. 

Bilden har inget med texten att göra, men är lite söt tycker jag. Det är Alice och Liva som har myst ihop sig i framsätet på pappas bil. I en A8 åker man inte i ngt bagage eller i bur...där är det framsätet som gäller. Liva till höger. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar