Breton - Stor jägare i litet format

26 januari 2015

LivaLotta kämpar på

Dräktig eller inte...ja våra tvivel börjar försvinna nu. Livas tissar börjar vara mycket större nu, hon är lite slö (får å va henne) i sättet och vilar ganska mycket. Hon är ju absolut inte någon slö hund och älskar ju att springa. Men man ser ändå när vi är ute och motionerar att hon håller sig närmare oss och att hon inte idiotspringer på samma sätt som de andra. 
Vi har mätt hennes mage nu med 6dagars mellanrum och hon har breddat sig ca 2cm, vi fortsätter hålla koll på måtten varje vecka framöver. 
Flera hanhundar har visar sig intresserade av henne och att hon luktar gott. Det brukar också vara ett gott tecken på dräktighet. 

Än så länge kan man inte lova något eftersom mycket kan hända ännu. Tiken kan ju absorbera foster ganska sent in i dräktigheten så vi kan bara hoppas än så länge.

Vi har dock redan börjar gissa lite lätt hur många och kön och färger det kan bli. Det är så spännande när valparna föds och från denna kombination kan det bli alla färgkombinationer och dessutom med eller utan svans. Mest troligt är det att det blir svart/vita och orange/vita valpar. 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar