Breton - Stor jägare i litet format

22 december 2013

Tomt i huset

Äntligen har alla valpar utom Nitro flyttat. Det är mycket skönt att börja få tillbaka sitt liv igen även om dom har varit underbara också. 
Jag hoppas att alla valpar och valpköpare får en underbar jul och nyårshelg med massa mys och gos. 

Jag är så glad och tacksam att vi har fått så fina valpköpare. Alla som har hämtat valp har varit så gulliga och gett ett riktigt trevligt och seriöst intryck. Valparna hade inte kunnat få det bättre än såhär. 
Det ska bli så spännande att följa valparnas utveckling framöver och förhoppningsvis kan vi alla träffas på valpträff och träningen till våren. 

De valpar som har flyttat verkar ha kommit sig till rätta. Ax som flyttade först verkar ha bott in sig ordentligt och är duktig på att gå mot dörren när han vill kissa. 
De som hört av sig verkar ha valpar som är väldigt busiga men även kan koppla av ordentligt. Några av valparna har sovit hela natten, skönt för familjerna. 
Flera av valparna använder buren som ett bra hjälpmedel och för ett ställe där valpen själv kan välja att gå till om den vill koppla av. 

Fina Abba som har rest längst har varit en duktig valp på resan. Hennes bilresa tog nästan 18h, men hon hade skött sig bra. Hon har en väldigt mysig familj att resa med så hon har myst ordentligt på vägen hem. Nu är hon framme i sitt nya hem i Hammerfest, Norge där hon nog kommer att bli en mycket lycklig breton.

Anja har också rest ganska långt och nu är hon hemma i Östersund. Hon har en mycket fin bretonkompis där som hon redan verkar tycka om. Anja var också en snäll valp på resan som fick mysa ordentligt med husse och matte. Hon kommer nog att stortrivas i sitt nya hem. 

Affe flytten idag till sitt nya hem i Piteå. Vi hoppas att han kommer att bli helt återställd och snart kan besiktas om UA. Håller tummarna och tår! 




Detta är numera ett minne blott! :) Vi saknar dom, men det är mycket lugnare hemma nu. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar