Breton - Stor jägare i litet format

14 november 2013

Nya bilder

Vi har försökt fota lite nya bilder på valparna. Det var inte det lättaste att få dom att stå fint. Nya bilder finns i alla fall på hemsidan under varje valp nu. Man kan även klicka på A-kullen och få fram bilder på valparna tillsammans.

Alla valpar växer så att det knakar, tiden går väldigt fort känns det som, det är snart fyra veckor sedan de föddes. Nästa vecka kommer jag att skicka in registreringspapperna för kullen, så då måste alla namn vara säkra.

Valparna äter några mål vanlig hundmat per dag. Det är absolut inget fel på aptiten då, det är full fart runt matskålen. De som tar för sig mest är åttan och sjuan, men dom är ju också störst och fetast. Alla valparna äter med stooor aptit.


Lite brottning, ettan femman och åttan tror jag. 


Åttan och tvåan med Ebba


Ebba med de orangea gänget. Tv fyran, närmast sjuan, gapandes är tvåan. 


Ebba å gänget igen, samma placering.


Åttan bjöd på en posering


Åttan har just fått en ordentlig tillsägelse av Ebba när han bet henne i örat. Inte ett pip gav han ifrån sig, men han satte sig bakom henne lite skamsen. Söt som få. 


Valparna fick besök av några vänner till mig, dom hade valparna inte sett tidigare. Nyttigt med lite nya lukter, valparna tyckte att det var väldigt kul och spännande. 


Tvåan bjuder på en poseing. Jag inser att vi nog måste täcka för de där vägguttagen, annars kanske nån blir lite bränd om tungan. 


Sexan och hans fina färgteckning. Vill upp i famnen och mysa. 


Trean ser ut att fundera vad som finns på andra sidan gallret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar