Breton - Stor jägare i litet format

24 november 2013

Ojoj nu händer det grejer

Verkar som att valparna har fått självförtroende och en hel del spring i benen sen vår utflykt igår, dom är sjövilda idag. 
I morse när jag vaknade hade Anja just klättrar ut ur valphagen. Hon tyckte det var dags för mat kanske?! När jag sen kom dit och skulle släppa ut Ebba och Liva så klättrade även Alice ut ur hagen. 

Alla valparna fick komma ut när dom hade ätit, dom flesta bajsade och kissade  ute. Anja bajsade på entrebron. Sen sprang alla valpar själv in genom dörren och började köra rally i vardagsrummet. 

Ax sprang runt med en boll i munnen i morse innan dom fick mat. Man ser fler och fler börjar tycka det är roligt att bära saker. 

Alla verkar nu också ha fattat att dricka ur vattenskålen själva. Abba stampade i den, hon kanske vill simma. :) 

De flesta valparna svarar mycket fint på korrigering av Ebba och Liva. Dom är fint underlägsna och lägger sig på rygg utan problem. Sirap däremot har lite svårt att ge sig, är inte den som underkastar sig och Ebba får ta i riktigt hårt med honom för att han ska ge sig. Hon kan nafsa till honom ordentligt utan att han säger ett pip. Ojoj.... Han kommer bog bli en utmaning framöver. 

Man kan börja se lite jakttendenser i vissa valpar nu. Nitro smyger och står för sina kullsyskon innan han attackerar. Han bär också bollar och saker som sin bror. 

På instagram lägger jag ut några filmer då och då. Man kan följa mig där som Aina2. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar