Breton - Stor jägare i litet format

23 november 2013

Utflyktsdag

Idag har vi varit på en rejäl utflykt för första gången. Jag packade alla valparna, Ebba och Liva i bilen och begav mig till stugan. Ebba och Livas absolut favoritställe att vara på är stugan, dom blir så himla överlyckliga när vi kommer hit. 
Valparna var väldigt lugna hela bilresan, inget pip el gnäll, alla somnade. Kanske hjälpte tryggheten av varandra väldigt mycket till lugnet. 
När vi kom fram fick de testa första snön under tassarna, premiär för alla utom Sirap, han har redan testat på det hemma när han knallade ut genom dörren. Alla valpar reagerade lika på snön, spännande nyfikna men lite frusna blev dom. Efter det tog vi in alla i stugan och då var det fullt ös på direkten, alla var väldigt framåt och sprang runt och härjade. Det är lite jobb att hålla reda på åtta sjövilda kan jag lova. :) tur att Mamma och Pappa börjar bli proffs på valpskötsel nu. 
Nu ligger alla valpar och sover efter en stor portion mat och sedan kissning utomhus. Även vi andra (jag, Liva och Ebba) har lagt oss och vila. 


Pappa möter flocken i stugan, dom ser lite förväntansfulla ut. :) 


Anjas första steg utomhus, kallt om tassarna även fast hon var på altanen. 


Sirap, Alice och Affe testar på snön


Det kom några besökare som valparna var fram å hälsade på. Abba blir klappad och Ax närmast kameran. 


Akke testar snön, kallt!! Längre bak syns Ax utforska världen. Anja längst bort på upptäcksfärd. 


Dålig bild, men det är Nitro som testar på snön. 


Ax till vänster och Akke till höger. Vilka fina färger och tecken dom har. :) 





























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar