Breton - Stor jägare i litet format

25 februari 2015

Valpvikter

Nu har de första 5 dygnen passerat, här är en kurva på valpvikter om någon är nyfiken. De flesta av dom är riktiga fetton som äter som grisar. Den som är minst är tvåan, men det är ingen liten valp, han är nog den normala valpen i kullen å de andra är dinosaurievalpar. Som tur är brukar ju viktkurvorna ändras när de börjar röra sig mer och får smaka lite vanlig mat...då kan det se annorlunda ut. Den som är minst nu behöver inte bli minst sen.... I förra kullen vi hade var Anja minsta valpen länge...mycket mindre än alla andra. Men när valparna levererades var hon största tiken och är idag en normalstor tik.


Som jämförelse lägger jag in ett diagram från A-kullens första 6 dygn här. Se skillnaden på startvikt och hur mycket de vägde vid den här åldern jämnfört med B-kullen.


Nu när vi ser att valparna har klarat nästan hela första veckan kommer vi att försöka meddela alla som stått på kö så snabbt som möjligt om de får valp eller inte. Jag kommer att försöka hinna med att meddela alla idag och imorgon.

1 kommentar:

  1. Va roligt att se att alla valparna växer på och mår så gott.

    SvaraRadera